De omgeving van hotel Gerloserhof

Gerlos, een bruisende middelgrote wintersportplaats, is gelegen in het Gerlostal vlak onder de Gerlospas die het Tirolgebied scheidt met het Salzburgerland. Gerlostal is weer een zijdal van het Zillertal dat naar het oosten afbuigt bij Zell am Ziller. Gerlos is te bereiken via eindeloze haarspeldbochten. Winterbanden en sneeuwkettingen zijn daarom geen overbodige luxe.

Faciliteiten Gerlos

Je kunt in Gerlos alle kanten op. Aan de lange weg in het dorp liggen links en rechts talloze restaurantjes, winkels en cafés. Ook hotels, appartementen en pensions behoren tot het straatbeeld van Gerlos. Verschillende viersterrenhotels geven zelfs wat extra allure aan het dorp. Regelmatig wordt het dorp bezocht door Hollandse artiesten en Dj’s die een optreden verzorgen voor de vele feestvierende wintersport liefhebbers.

Actuele Aanbiedingen

Reisorganisatie Prijs Meer informatie / boeken
Bekijk aanbiedingen bij Arke.nl Arke.nl €460 p.p. incl. 6-daagse skipas Boek deze vakantie!
Bekijk aanbiedingen bij D-reizen D-reizen €172 p.p. Boek deze vakantie!
Bekijk aanbiedingen bij Elmar Reizen Elmar Reizen €930 p.p. Boek deze vakantie!

Er werken in Gerlos eveneens veel Nederlandse skileraren. Wie tijdens een wintersportvakantie dus graag skiles in de Nederlandse taal wenst, zit hier helemaal goed. Behalve skiën, biedt Gerlos eveneens diverse alternatieve activiteiten. Hierbij kun je denken aan wandelen, langlaufen, paragliden, nachtrodelen, tennis en squash.

In Gerlos is het altijd feest

Wie Gerlos kiest als wintersportbestemming, is niet de enige. Het dorp is immens populair bij veel wintersport liefhebbers. Dit komt voornamelijk omdat het hier altijd een feestje is. Overdag kun je genieten van uitdagende pistes, Oostenrijkse gezelligheid en een uitzinnige après-ski. Zodra de zon verdwijnt achter de bergen wordt het feestje voortgezet in één van de talrijke kroegen. Aan jou de keuze!

Gerlos heeft alle ingrediënten voor een topvakantie. Wie dus kiest voor deze wintersportbestemming, gaat absoluut genieten van een waanzinnige wintersportvakantie.