Wintersport Gerlos

Gerlos is als wintersportgebied in Oostenrijk een populaire skibestemming. Dat is uiteraard niet zonder reden. Gerlos behoort in het Zillertal namelijk tot één van de hoogstgelegen plaatsen en is daarom een geweldig sneeuwzeker gebied.

Gebied & pisten

Gerlos maakt deel uit van de immense Zillertal Arena. Je kunt hier zodoende zonder onderbrekingen eindeloos skiën. Het gebied is geschikt voor zowel de beginnende skiër als voor gevorderden. Er zijn verschillende brede blauwe pistes waar je zonder halsbrekende toeren je skitechnieken kunt oefenen. In het nabijgelegen Königsleiten kunnen ervaren skiefanaten zich wagen aan uitdagende afdalingen en eindeloze tochten. Ook naast de piste kunnen de echte pioniers hier op sneeuwavontuur.

Actuele Aanbiedingen

Reisorganisatie Prijs Meer informatie / boeken
Bekijk aanbiedingen bij Arke.nl Arke.nl €460 p.p. incl. 6-daagse skipas Boek deze vakantie!
Bekijk aanbiedingen bij D-reizen D-reizen €172 p.p. Boek deze vakantie!
Bekijk aanbiedingen bij Elmar Reizen Elmar Reizen €930 p.p. Boek deze vakantie!

Langlaufers en snowboarders hoeven in Gerlos ook niet stil te zitten. Voor hen zijn er ook genoeg mogelijkheden zoals en halfpipe en een funpark voor snowboard fanaten en voor langlauf liefhebbers is er ongeveer 12 kilometer aan loipes.

Overige activiteiten Gerlosl

Er is voor iedereen, van jong tot oud, iets te doen in Gerlos. Of je nu op wintersport vakantie komt om dag in dag uit op de piste te staan of juist geen meter kan skiën en gewoon wil genieten van al het moois. Wandelaars kunnen zich prima vermaken met ruim 30 kilometer aan wandelroutes die hen meevoert door het schitterende alpenlandschap. Daarnaast beschikt Gerlos over een tennishal, een rodelbaan, ijsbaan, squashcentrum en vele leuke winkeltjes. Wie niet van skiën houdt, hoeft zich zodoende geen moment te vervelen tijdens een wintersportvakantie in Gerlos.

Après-ski

Oostenrijkse gezelligheid ontbreekt natuurlijk ook niet in Gerlos. Zodra de schemering wordt ingezet, gaat de muziek op tien en worden de tapkranen geopend. Je kunt in de vele uitgaansgelegenheden zoals Cin Cin, Country Club, Little London en Turbobar tot in de kleine uurtjes doorgaan met feesten.

Voor een optimale wintersport vakantie is Gerlos hét wintersportdorp!