Gerlos Zillertal

Het langgerekte Zillertal bevindt zich in het hart van Tirol, Oostenrijk. Het dal omvat een aaneenschakeling van allerlei bekende en favoriete wintersportbestemmingen zoals onder meer Gerlos, Kaltenbach, Mayrhofen, Zell am Ziller en Wald/Königsleiten. Vanwege de idyllische dorpjes vormt het Zillertal een prachtig stukje Oostenrijk, dat vooral in de wintermaanden zeer geliefd is bij vele Nederlanders.

Gerlos Zillertal, een gevarieerd skigebied

Het Zillertal, waar Gerlos deel van uitmaakt, bestaat uit ruim 660 kilometer pistes, talloze faciliteiten en natuurlijk de gastvrije Oostenrijkse gezelligheid. Er rijden regelmatig skibussen tussen de verschillende dorpen en een trein brengt je gratis van Jenbach naar Mayrhofen.

Actuele Aanbiedingen

Reisorganisatie Prijs Meer informatie / boeken
Bekijk aanbiedingen bij Arke.nl Arke.nl €460 p.p. incl. 6-daagse skipas Boek deze vakantie!
Bekijk aanbiedingen bij D-reizen D-reizen €172 p.p. Boek deze vakantie!
Bekijk aanbiedingen bij Elmar Reizen Elmar Reizen €930 p.p. Boek deze vakantie!

Er zijn voor iedere type skiër voldoende uitdagingen te vinden in het Zillertal. Van glooiende afdalingen rondom Gerlos zelf tot aan de off-piste op de Königsleitenspitze. Snowboarders kunnen zich helemaal uitleven op de halfpipe in Gerlos die maar liefst 100 meter lang is of bij de Vorkogel-lift in het Hot Zone Snowpark.

100% sneeuwgarantie

De gletsjer van Hintertux in het hooggebergte biedt zelfs 100% sneeuwzekerheid. Mochten de sneeuwomstandigheden tegenvallen, dan kun je hier dus altijd naar beneden zoeven. Daarnaast helpen de sneeuwkanonnen de natuur uiteraard ook een handje mee, mocht dit nodig zijn. Bij voldoende sneeuw kun je zelfs van bovenaan de Isskogelbahn zo tot in het centrum van Gerlos afdalen. Ook aan langlaufers biedt het Zillertal oneindig veel uitdagingen en mogelijkheden bij voldoende sneeuw in het dal.

Niet voor niets trekken jaarlijks veel wintersport liefhebbers naar Gerlos Zillertal in Oostenrijk. Het gebied biedt voor iedereen alle ingrediënten voor een top vakantie!